Internet-Bolt.hu
Webáruház készítése, üzemeletetése, promótálása
 
06-30-380-0000         E-mail
 
Főoldal
 
Demo verzió
 
Ajánlat kérés
 
Webáruház sablonok
 
Elérhetőségeink
A webáruház használata, funkciói
+ Én egy webáruház vásárló vagyok

Miután sikeresen rátaláltak az Ön oldalához tartozó webáruház szolgáltatásra, a vásárlók regisztráció nélkül böngészhetnek az Ön termékei között.
Minden termék amit az üzemeltető felvitt megtalálható mind az árlistában mind pedig képes bemutató formájában a webáruház kategóriái között. Az árak ÁFA nélküli árak, kivéve abban az esetben ha ez külön fel van tűntetve.
A termék nevére (ami a kép felett található) kattintva egy bővebb bemutatót olvashatunk el az adott termékről. Ebben szerepel egy bemutató szöveg, a termék forgalmazója, a termék neve, valamit az ára, ami ha akciós abban az esetben ez külön fel van tűntetve.
Ha regisztrált vásárlói vagyunk a webáruház szolgáltatásnak abban az esetben lehetőségünk van a termék megvásárlására. Azt külön szeretnénk feltűntetni hogy csak valós emailcím vagy telefonszám megadásával lehet vásárolni.
Mitán sikeresen regisztráltunk a termék darabszámának megadása után a "kosárba" gombra kattintva tehetjük az adott terméket a kosarunkba. Amennyiben későbbiekben úgy döntünk hogy többet szeretnénk rendelni ezt nyugodtan megtehetjük, a rendszer automatikusan növeli majd a termék darabszámát.
Miután befejeztük a vásárlást a kosár tartalmának ellenőrzése után a "megrendelem" gombra kattintva rendelhetjük meg a kiválasztott terméket (termékeket).
Abban az esetben ha megrendelés nélkül lépünk ki a webáruház szolgáltatásból, vagy bezárjuk a böngésző ablakot, a kiválasztott termékek nem vesznek el! A termékeket csak a törlés gombbal vehetjük ki a kosarunkból!
Minden kedves vásárlónak aki igénybe veszi a szolgáltatást kellemes böngészést - vásárlást kívánunk!
+ A webáruház adminisztrálása

Amennyiben igénybe vesszük a webáruház szolgáltatást hogy ezzel is növeljük termékeink népszerüségét, egy rendkívül barátságos, és könnyű kezelőfelület áll rendelkezésünkre hogy adminisztrálni tudjuk webáruházunkat.
Az "admin" felhasználó segítségével lehetőségünk nyílik új kategóriák felvitelére, új termékeke felvitelére, meglévő kategóriák törlésére, valamint a meglévő termékek törlésére, módosításásra.
A belépés után azonnal megváltozik a webáruház funkciólistája. Igyekeztünk a lehető legkönnyebben használható adminisztráció elkészítésére, hogy ezzel is a legrugalmasabb használatot érjük el.
A menüpontok funkcióiról bővebben :
Kategória felvétele : Itt a kategória nevének beírása után azonnal hasznalhatjuk is az új kategóriát.
Kategória törlése : Meglévő kategóriáinkat törölhetjük. FIGYELEM! Amennyiben a kategória tartalmaz termékeket úgy azok is törlődnek. Abban az esetben nincs lehetőség a kategória törlésére, ha tartalmaz olyan termékeket, amit éppen megrendeltek.
Termék felvétele : Egy új terméket tudunk itt felvinni. A termék esetében ha akciós akkor adjuk meg mind a régi, mind az akciós árat, amennyiben nem akciós, úgy az akciós ár mezőt hagyjuk szabadon. Forgalmazó megadása nem kötelező.
Termék módosítása : A termék jellemzőit módosíthajuk. Ha nem adunk meg új képet abban az esetben a régi kép marad érvényben.
A feltöltendő képnek meg kell felelnie a szabalyoknak. Maximális mérete : 500*400pixel.

Amennyiben úgy dönt hogy szeretné igénybe venni webáruház szolgáltatásunkat ezzel is növelve termékeinek ismertségét, úgy kérem keressen fel minket ügyfélszolgálatunkon, vagy kérhet tőlünk online árajánlatot.

  Jogi nyilatkozat  |  Honlap térkép
Feliratkozás hírlevelünkre
Copyrights © 2005 InterNet-Bolt.hu. Minden jog fenntartva. Az oldalt készítette és optimalizálta www.interdesign.hu.
Optimális képfelbontás 1024x768. Ajánlott böngésző : Firefox 1+ .
 


InterStat.hu