Internet-Bolt.hu
Webáruház készítése, üzemeletetése, promótálása
 
06-30-380-0000         E-mail
 
Főoldal
 
Demo verzió
 
Ajánlat kérés
 
Webáruház sablonok
 
Elérhetőségeink
Webáruház szolgáltatásunkról bővebben
+ Az Internetes jelenlét előnyei

Az előbbiekben már említettünk néhányat ezek közül, de természetesen ezen kívül még számos létezik.
A mi webáruház szolgáltatásunk lényege egy internetes vásárlási lehetőség biztosítása az Ön leendő ügyfeleinek.

Más hasonló internetes szolgáltatásokkal ellentétben a webáruház esetében oldalának látogatói közvetlenül tudomást szereznek termékeiről, és ha elnyeri tettszészüket, azt azonnal meg is rendelhetik, ezzel biztosítva a kényelmes vásárlás nyugalmát.

Az online webáruház lényege, hogy széles tömegekhez eljut, a választék folyamatosan frissíthető, az árak változtatása, az akciók bevezetése gyors és költségmentes.

Az internet úgynevezett offline vásárlásokat is generál, amelynek során az Interneten megszerzett információk alapján hagyományos módon történik a kiválasztott termék megvétele. Sőt, az ilyen típusú vásárlások aránya legalább akkora mint az online megrendeléseké.
+ Miért az Internet-Bolt.hu Webáruház?

Ügyfeleink részére Magyarországon egyedülálló minőségű webáruházak üzemeltetésének lehetőségét kínáljuk, melyben nagy hangsúlyt fektettünk mind a megjelenésre, mind a kezelhetőségre.

Ha Ön is webáruházzal szeretné terjeszteni termékeit, de túl drágának találja az interneten fellelt megoldásokat, akkor válassza ki az alábbi konstrukcióink valamelyikét, és jussun webárhuházhoz rendkívüli áron!

A kezelhetőség alatt egyaránt értjük a látogatók számára könnyű navigációt és egyszerű használatot, valamint az üzemeltető számára az egyszerű adminisztrációt. Fontosnak tartjuk továbbá megemlíteni hogy a könnyű navigáció és egyszerű használat mellett nagy hangsúlyt fektettünk az esztétikus megjelenésre is, hiszen ezek mind növelik a vásárló bizalmát.

Válassza ki az Önnek tettsző webáruház sablonunkat, és mi igényei szerint elkészítjük azt az Ön igényinek megfelelő dokumentációval.
Amennyiben a sablonok nem nyerték el tettszését, abban az esetben lehetőség van a webáruház kinézetét az Ön igényihez igazítani!

  Jogi nyilatkozat  |  Honlap térkép
Feliratkozás hírlevelünkre
Copyrights © 2005 InterNet-Bolt.hu. Minden jog fenntartva. Az oldalt készítette és optimalizálta www.interdesign.hu.
Optimális képfelbontás 1024x768. Ajánlott böngésző : Firefox 1+ .